Här då, vad händer?

Finns mycket tufft men en hårt vässad Indian är svårslaget.

Vad det kommer att dyka upp här är det ingen som vet. Och heller inget jag kommer att berätta på förhand, för det kan bli vad som helst som jag vill skriva några, eller flera rader om. Jag tycker att det är roligt med berättelser och självklart kommer det att finnas texter här som kanske är en fortsättning på det som jag skrivit i Gasoline. Men det kommer självklart även bli något som jag vill hålla exklusivt för den som tar sig hit och läser eller bara är nyfiken på vad den där ONE56 nu hittat på.

Böcker

Det finns nu en webbshop där du kan hitta något om hot rods, customs, racing eller något annat som jag tycker är intressant.

Tidningar

Tidningar är något som jag precis som böcker slukat sen den ädla konsten att läsa löstes. Jag har kontakten med några som vägrar att inse att det tryckta är dött.

”Print is not Dead”

Så är det i min värld också. Därför kommer det att finnas tidningar som tar upp gammalt och nytt. För stunden mest motorrelaterat men hittar jag något som jag tycker är intressant kan det bli andra ämnen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...